Ako robíme naše zľavy a prečo majú úspech?

Nie sme jediný zľavový portál, ktorý by sa pýšil tým, že vybaví skvelé ceny v miestnych reštauráciách, wellness hoteloch či iných atrakciách. Avšak sme jediný v okolí, ktorí prinášajú známe 1 + 1 akcie v oblasti športu, oddychu aj kultúry. Ako vlastne tieto zľavy robíme? 

 

Aké akcie Zľavapreteba poskytuje?

Myšlienka poskytovať ľuďom zľavy nebola ničím prevratným, no videli sme v tom ohromný zmysel. Každá rodina je rada, ak nejaké to euro ušetrí a môže ho investovať do iných aktivít. My sme začínali so zľavami v oblasti kultúry a reštaurácií. Veľmi známe sú akcie 1 + 1 vstupenka do divadla alebo 1 + 1 pizza za euro. Časom sme v gastro oblasti zaradili medzi zľavy aj burgre, menu jedlá, nápoje či rodinné aktivity v daných reštauráciách. 

V súčasnosti nám bežia akcie v Žilinskom aj Trenčianskom kraji. Zákazníci majú možnosť zajednať si tieto produkty:

Druhá pizza za 1€ v pizzerii Maxim, v Martine

Koliba Trenčín a Reštaurácia U Zaja. Jedlá podľa vlastného výberu.

Belá-Dulice a ich unikátna Belmondo pizzeria

Penzión Šujan, Lysica. 

 

Ako môžete vidieť, už dávno sa nesústredíme len na akcie v mestách. Dôležité je pre nás pokryť okolie skvelými zľavami pre každú vekovú kategóriu. Preto myslíme aj na kultúru a oddych. Vstupenky do Mestského divadla v Žiline majú na našom zľavovom portáli svoje miesto dlhé roky. No a pilotné projekty v oblasti relaxu a zdravia sú známe asi všetkým. Vstupenky Wellness Žilinský kraj a Wellness Trenčiansky kraj sú nosným pilierom našich akcií. 

 

Prečo ľudia využívajú zľavové kupóny?

Otázka mnohých je, prečo si kúpiť zľavovú brožúru s kupónmi a potom ju celý rok využívať? Odpoveď je:

- jednoduchosť našich zliav,

- prehľadnosť partnerov,

- akcie pre mladých aj rodiny s deťmi.

 

 

V dnešnej dobe rýchleho života, uvažovania a spĺňania limitov, je potrebné nájsť si čas na seba a svojich blízkych. Telo potrebuje oddych, myseľ taktiež vypne a hlavne, vďaka našim zľavám si napevno rezervujete čas pre svoju rodinu. Ušetrené peniaze sú už len bonus. Veď povedzme si na rovinu: okúpať sa s deťmi pôjdete raz za rok tak či tak. Nepotešilo by vás ušetriť minimálne 20€ na vstupnom? Sme presvedčení o tom, že áno. 

 

Rovnako tak aj vyberáme našich partnerov. V oblasti zdravia je pre nás dôležité, aby sme vo wellness hoteloch našli zaujímavé atrakcie pre deti. Pre športovcov a ľudí so sedavou prácou sú extrémne dôležité masáže a fyzioterapia. Pre mladých zas privátne wellness hotely. No a pre nás je dôležité jediné - aby si každý náš zákazník našiel v brožúre to svoje. Či už chce plavecký bazén, bowlingovú dráhu, aperitív do vírivky alebo šmykľavky pre deti. 

 

V oblasti gastronómie to máme rovnako. Šťavnaté burgre pre všetkých, skvelé kilové pizze alebo "menučka" pre zamestnancov počas vyťažených dní. Aj preto veríme, že naše zľavy spájajú rodiny od Žiliny, cez Oravu, Trenčín, Mikuláš, až po Piešťany. Budeme radi, ak si v portfóliu skvelých zliav nájdete aj vy tie svoje. 

 

Váš tím Zľavapreteba.sk.