Vaša obľúbená Pizzeria Šujan. Ako vznikla spolupráca so Zľavapreteba.sk

Väčšina z vás pozná už tradične vydarenú spoluprácou s pizzeriou Šujan. Ide o milý penzión s pizzeriou a možnosťou zahrať si bowling v srdci dedinky Lysica. Keďže za každou zľavou, ktorú vám prinášame, je nejaký príbeh, ani pri Šujanovi to nie je inak. A teda, ako vlastne vznikla spolupráca so Zľavapreteba.sk?

 

Zľavové brožúry 1 + 1 jedlo za euro poskytujeme už viac ako 10 rokov. Väčšinou šlo o reštaurácie a pizzerie v mestách Žilinského kraja. Na mestské podniky sme teda už boli zvyknutí a neplánovali sme rozširovať svoje zľavy aj na menšie dedinky vzdialené niekoľko kilometrov od okresných miest.

 

Pizzeria Šujan ako jedna z najlepších pízz v okolí Terchovej

Teda až do momentu, kedy sme dostali skvelú referenciu na jeden malý penzión, ktorý robí skvelú pizzu. Naša kolegynka Bea býva v Terchovej a veľmi si pizzu od Šujana pochvaľovala. Vraj to bude skvelý nápad na nový produkt pre ľudí z okolia Terchovej.

Naša Bea bola tak iniciatívna a nadšená z možnej akcie, že si dala zavolať majiteľa podniku a povedala mu, že robí v reklamnej agentúre. Vysvetlila mu systém poskytovania zliav, ktorý robíme. Pánovi Tichákovi sa naša práca páčila. Podľa slov Rasťa Padyšáka, konateľa spoločnosti Zľavapreteba, s.r.o., však nebolo hneď jasné, či spoluprácu uzavrieme, alebo nie. „Popravde som bol trošku skeptický, keď mi Bea povedala, že Lysica. Predsa len, je to menšia dedinka, menej obyvateľov a malý produkt. Boli sme zvyknutí na partnerstvá s veľkými prevádzkami a hotelmi a toto bola zmena. Nakoniec som dal na jej referencie a išiel som sa pozrieť. Vyskúšal som pizzu a zistil, že je výborná! Stretol som sa s pánom Tichákom. Je to podnikateľ s triezvym pohľadom na biznis v regióne. Dohodli sme sa, a tak tu máme kupóny do Šujana,“ vysvetlil pozadie.

sujan

 

Čo všetko zahŕňa akcia do Pizzerie Šujan v Lysici?

- 12 kupónov na druhú pizzu za 1€

- 2 kupóny na kofolu

- 2 kupóny na kávu

- 4 kupóny na pivo

- 4 kupóny na bowling

Platnosť kupónu v tomto ročníku je až do 30.4.2021.

 

Predaj zľavových brožúr v Lysici a okolí sme pôvodne plánovali na pár dní. Neodhadli sme to. O tento produkt bol a stále je v okolí taký záujem, že ho predávame takmer celý mesiac! Podľa slov našich majiteľov je ešte jedna vec, ktorá by sa dala vylepšiť. A to je, aby naša akcia platila aj na donášku pízz do okolia. Ale kto vie, čas ukáže. Každopádne, v súčasnosti už beží tretí ročník predaja kupónov do tejto skvelej pizzerie.