Pizzeria Belmondo a úprava akcie

Zmeny sa v dnešnej dobe dotýkajú každého z nás. Niekedy ide o zmeny denné, inokedy mesačné, no stále sú tu. Avšak vždy sa dá na ne efektívne reagovať. Sú to hlavne neočakávané a prekvapivé situácie, ktoré nám menia plány. Podobne boli narušené prevádzkové plány u nášho partnera Pizzerie Belmondo v Oščadnici

 

Niektorým z vás už prišiel email s upozornením, iní sa to dozvedáte po prvýkrát. Pizzeria Belmondo v Očšadnici dočasne zatvorila svoju prevádzku. Majiteľovi podniku zlyhal najdôležitejší stroj kvalitnej kuchyne, jeho pec. K tomuto problému sa pridali aj personálne zmeny a bolo potrebné vyriešiť situáciu tak, aby ste vy, naši zákazníci nemuseli neutrpeli na kvalite služieb pizzerie. 

 

"Situácia ma veľmi mrzí. Občas sa aj toto stáva. No môžem všetkých ubezpečiť, že kupóny, ktoré máte zakúpené zo Zľavapreteba.sk budeme akceptovať dlhšie o čas, počas ktorého sme museli prevádzku zavrieť," vyjadril sa majiteľ pizzerie pán Nejdek. 

 

Odhadovaný čas prerušenia prevádzky je približne mesiac.Takže vaše zľavy budú platiť o mesiac dlhšie. Jedno je ale isté. Receptúra tých najlepších pízz ostáva v rukách majiteľa. Lahodné pizze vám ostávajú aj naďalej.