S novým webom prichádza nová éra zliav

FB_cover_new

 

 

Vážení zákazníci, Zľavapreteba sa stáva čoraz väčším poskytovateľom zliav v Žilinskom a Trenčianskom kraji. Isto ste si všimli, že škálu našich produktov rozširujeme o nové zľavy v nových mestách. V súčasnosti nájdete našich partnerov vo viac ako 10 mestách. A ako sa dnes hovorí, s rastúcim publikom je čas aj na nový vzhľad. Preto sme pre vás všetkých pracovali v posledných týždňoch na novej webovej stránke. Ak čítate tento článok, poprechádzajte sa novým webom a pokojne nám napíšte, ako sa vám naša práca páči.

 

Zľavapreteba.sk začala ako skromný zľavový portál

Ako iste viete, nájdete u nás množstvo zliav z oblasti oddychu, kultúry či gastro služieb. V minulosti sme okrem toho spolupracovali aj so žilinským futbalovým klubom MŠK Žilina, vďaka čomu ste si užívali skvelú hru Šošonov za polovicu s celou rodinou. Okrem športových aktivít sme v rámci rodinných aktivít rozšírili svoje portfólio o rôzne zábavné hry ako bowling, lase game či footgolf. Myšlienka založiť lokálny zľavový portál prišla v roku 2016. Chceli sme byť ľuďom bližšie. Chceli sme vytvoriť komunitu ľudí a spájať rodiny a priateľov pri spoločných aktivitách. Preto sme spustili prvú verziu webstránky Zľavapreteba.sk. 

 

Staré logo Zľavapreteba

LOGO GOG OGO

 

Jednoduchý dizajn, 2 kategórie, pár produktov. Zákazníci chodili v skromných počtoch, svoje objednávky si vybavovali prevažne osobne. Dali sme spolu kávičku na firme (Horný Val 23, Žilina), vysvetlili systém zliav a prehodili pár nezáväzných slov. Ako doba pokračuje, tak aj my sa rozrastáme. Nenájdete u nás už len voľné vstupy do Mestského divadla žilina a kupóny na pizzu. Sme aktívni aj v oblasti wellness a oddychu, gastra či rodinných aktivít. 

Preto sme sa rozhodli, že malá žilinská firma s proklientskym prístupom potrebuje rozširovať aj svoje pôsobenie v online priestore. No a dnes čítate tento blog na novej stránke Zľavapreteba.sk s priamo výstižným sloganom, ktorý vystihuje našu filozofiu - "Zľavy, ktoré spájajú ... "

 

Čo nájdete na novej webstránke?

Chápeme, že dnes musí byť webstránka plne automatizovaná a dostupná pre každého návštevníka. V prvom rade je skvelé, že sa k vám môžeme takto prihovárať prostredníctvom nového blogu. Ďalšou novinkou je lepšie zobrazenie, celková grafika a hlavne prehľadnosť kategórií, ktoré nám trošku na starom webe chýbali. No a v neposlednom rade je to prepojenie na naše zábavné účty na FacebookuInstagrame. Pokojne, navštívte nás a napíšte nám. Budeme veľmi radi. Platba kartou sa od dnes stáva samozrejmosťou. A chystáme toho omnoho viac!

 

Nové logo

logo_web_okraj

 

Zľavapreteba.sk ako jeden z najväčších poskytovateľov zliav v kraji

Ako sme už viackrát naznačili, rozrastáme sa. A je to skvelý pocit. Sme s vami v dennom kontakte, k dispozícii online, ale aj osobne. Vďaka 12-ročnej histórii firmy sme tých zliav poskytli naozaj mnoho. V Žilinskom kraji naďalej využívate predĺžené zľavy do lokálnych Wellness zariadení či miestnych reštaurácií

Skvelou správou je aj naša spolupráca s Mestským divadlom Žilina, ktoré predĺžilo platnosť vstupeniek až do konca roka 2020.

Hovorí sa, že Trenčiansky kraj je miestom kvalitného oddychu a nádhernej prírody. Ani tu sme nelenili a oslovili tie najlepšie zariadenia zamerané na oddych a zdravý životný štýl. Tak vznikol ďalší ročník nášho projektu Wellness Trenčiansky kraj. Naši zákazníci a ich rodiny či priatelia vďaka tomu získajú voľné vstupenky do vybraných wellness zariadení. Tento rok sme nezabudli ani na masážne salóny či fyzioterapiu, ktorá je pre naše telo nesmierne dôležitá.