O svoje zľavy sa báť nemusíte

Najhorúcejšou témou posledných dní je situácia okolo korona vírusu. Reč je hlavne o obmedzeniach, s ktorými sa učíme fungovať. Tak, ako sa zatváranie posilňovní, wellness centier či škôl dotýka vás a vašich známych, neobišlo to ani nás - portál Zľavapreteba. Dostávame od vás správy s otázkami, ako zľavy od našej spoločnosti budú fungovať. 

 

Využívanie zliav od Zľavapreteba a našich partnerov nové nariadenia samozrejme ovplyvnili. No nezrušili ich platnosť. To je pre nás veľmi dôležité. A teda, chceme ubezpečiť aj vás, našich zákazníkov, že o svoje zľavy vo vašich regiónoch neprídete. 

Ešte na začiatok vám zhrnieme, v akých oblastiach poskytujeme zľavy u našich partnerov. Je to hlavne gastronómia, relax, šport a kultúra. Nebudeme klamať, rovnako ako ostatných, aj nás zaskočila situácia okolo korona vírusu. No ako sa hovorí, kto hľadá cestu, vždy si ju nájde. A my sme sa tiež so vzniknutou situáciou popasovali. 

Marec 2020 - v predaji sme mali práve 50%-né zľavy do wellness centier a hotelov v Žilinskom a Trenčianskom kraji. Poskytovanie zliav sme museli na istý čas stopnúť. Zľavy do reštaurácií bežali v obmedzenom režime. Avšak tu sme veľmi silný na trhu a práve vďaka našim zľavovým kupónom na druhé jedlo, či menu za 1€, mali aj postihnuté reštaurácie stále svojich zákazníkov. A oni svoje zľavy vďaka expresnej donáške jedla.

 

Júl 2020 - opatrenia sa uvoľňujú, naše produkty v oblasti wellness a zdravia sú opäť pre Žilinský a Trečiansky kraj spustené. Dokonca sme zákazníkom, ktorí mali zakúpené vstupenky na Wellness Žilinský kraj tieto vstupenky predĺžili o 3 mesiace, teda o čas, ktorý sa nedali využívať! Začali sme spolupracovať s novými partnermi v oblasti gastronómie a rovnako sme predĺžili platnosť vstupeniek do Mestského divadla Žilina až do konca roka!

 

Október 2020 - Slovensko a mnohé ďalšie krajiny hlásia druhú vlnu pandémie. My sme už na podobný scenár pripravení. Podpísali sme pre vás nových partnerov, do zmlúv a platnosti sme zakomponovali aj prípadné prerušenie platnosti ktorýchkoľvek kupónov. Čo to znamená? Že ak si u nás kúpite akýkoľvek produkt, zľavu či vstupenku .... akcia sa neruší, práve naopak - automaticky predĺžime jej platnosť o čas kedy boli prevádzky poskytujúce zľavy kvôli zásahu vyššej moci zatvorené.

 

Chceme vás ubezpečiť, že vaše zľavy - zakúpené a aj tie, ktoré máme na sklade, sú pripravené na podobné situácie a Vy o Vašu zľavu a ani o peniaze neprídete.

V súčasnosti pripravujeme hlavne  kupóny na pizzu či iné jedlo za 1€ - hlavne rozvoz do práce, domov, známym a podobne, keďže to je to, čo v súčasnosti keď sa spoločnosť izoluje budeme všetci využívať.  Zľavové brožúry nie sú na meno - stále ich viete darovať ako darček blízkej osobe, prípadne ich použijú aj vaši kolegovia, alebo ľudia ktorí sú v karanténe a chcú si spestriť jedálniček napríklad aj chrumkavou pizzou pečenou na dreve, ktorú doma len tak nevykúzlite.

 

Zľavapreteba.sk vám chce poďakovať za Vašu priazeň a zároveň Vás ubezpečiť, že o svoje zľavy neprídete. V prípade akýchkoľvek komplikácií vám budú automaticky predĺžené o dobu prípadného prerušenia akcie. Je to síce automatické, no my vás budeme vždy informovať o akýchkoľvek významných aj menej podstatných zmenách.

 

 

Prajeme všetkým veľa zdravia.

 

Váš tím Zľavapreteba.sk.