Ako funguje Zľavapreteba počas mimoriadnej situácie?

Mimoriadna situácia má vplyv na každého občana našej krajiny. Pred rokom by bolo azda nepredstaviteľné, že by sa Slovensko vyplo zo dňa na deň a my sme nemohli využívať niektoré služby. Žiaľ, stalo sa a my, ako Zľavapreteba sa prispôsobujeme aktuálnej situácii a upravujeme portfólio našich služieb.

 

 

Upravili sme plán predaja zľavových brožúr

Nové protipandemické opatrenia spôsobili, že sme odložili predaj tradičných voľných vstupov do mnohých wellness hotelov a zariadení v Žilinskom kraji. Na druhej strane vznikol priestor na podporu spolupráce s miestnymi reštauráciami. „Pochopiteľne, sme sa sústredili  na spoluprácu s reštauráciami, čo majú rozvoz. Jediná možnosť, ako sa pracujúci človek môže najesť v súčasnej dobe, je ísť si zobrať obed do reštaurácie alebo využiť niektorú z donáškových služieb,“ pripomína systém práce Rastislav Padyšák, jeden z konateľov spoločnosti Zľavapreteba.sk.

V súčasnosti pokračujeme vo zvýhodnenom predaji brožúry s piatimi žilinskými reštauráciami. Patria tam reštaurácie ako Marína Restaurant, River Restaurant, Pizzéria Michaelo, Bella Victoria či Pub U Joža. Ide o veľmi atraktívnu zľavu, nakoľko zákazník získa druhé jedlo len za 1€! A to, keď porovnáme so štandardnou cenou denného menu, je už o čom uvažovať.

Navyše, kúpou tohto produktu môžu zákazníci podporiť svoje miestne reštaurácie v obzvlášť ťažkej dobe.

 

Upravili sme systém práce našich zamestnancov

Ako sa hovorí, každá prekážka nás posúva vpred. A tohto hesla sa držíme aj u nás, v Zľavapreteba.sk. K aktuálnej situácii pristupujeme zodpovedne, obmedzili sme mobilitu a pracujeme z domu. Dokonca aj naši obchodní reprezentanti, ktorých ste stretávali v teréne, pomáhajú pri predaji produktov cez telefón.

Ako ste si niektorí mohli všimnúť, vaše zakúpené zľavy neposielame poštou. Bol to zbytočne dlhý proces a rovnako vás nechceme vystavovať zbytočnému kontaktu s väčšími skupinami ľudí.

Vaše zakúpené produkty doručujú expresní firemní kuriéri priamo až k vám domov alebo na adresu, ktorú zadáte pri objednávke.

 

S výraznými zľavami nekončíme. Pripravujeme nový projekt.

Za 10 rokov pôsobnosti sme sa naučili, že náročné obdobia sú tou najlepšou výzvou. Popri všetkých úpravách, ktoré sme zaviedli, pripravujeme nový projekt so širokým dosahom. Ako prezradil jeden z konateľov spoločnosti Rastislav Padyšák, pôjde o nový spôsob zliav: „Chystáme kupónovú kartu s 20-imi kupónmi platnú do všetkých gastro prevádzok na strednom Slovensku, ktoré sa do tohto projektu zapoja. Projekt je v štádiu tvorby a kreatívneho procesu, detaily sa dozviete už čoskoro.“

Ďakujeme, že ste s nami.

 

Želáme pekný deň.

Váš tím Zľavapreteba.sk